екскурзии, почивки, уикенд програми...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пирин Голф Апартаменти,Банско

  Пирин Голф Апратаменти


Банско, България
Адрес: 2760 Разлог, близо до Банско

Местоположение:
Източно от пет звездния Пирин Голф и Спа хотел, успоредно на главния път в комплекса са разположени Пирин Голф Апартаменти. Те се състоят от три жилищни квартала– Даунтаун, Лейк и Пирин, където са разположени ваканционните имоти от различен тип: от студио до триспален апартамент и вила.
 
 

В хотела:
Всички четири сгради са взаимно свързани чрез Спа и Уелнес център, разположен на площ от 4 500 кв. м. Центърът включва и три конферентни зали, които могат да бъдат обединени в една голяма зала, благодарение на специални плъзгащи се врати.

Стаи:
На разположение са 220 ваканционни апартамента, от които 20 мезонета. Някои от апартаментите на партера предлагат директен достъп до градините. Студиата-апартаменти разполагат с всекидневна с кухненски бокс и санитарен възел. Мезонетите предлагат хол с кухненски бокс, трапезария зала и санитарен възел на първо ниво и спалня на второ ниво, съответно.

Развлечения:
На разположение на гостите са СПА & Уелнес център; ВИП СПА зона /три индивидуални мини СПА центъра с лични масажен кабинет, сауна и парна баня/; вътрешен и външен басейн; фитнес център; йога център; зала за стречинг; скуош; детски кът.

Хранене:
В Пирин Голф Хотел има голямо разнообразие от места за хранене и забавление. Можете да посетите: Основния ресторант “Euro kitchen” с тераса; Ресторант “La foret”; Ресторант “Taste of Asia”; Лоби бар с тераса; Бар “Let’s bar”; Витамина бар.