екскурзии, почивки, уикенд програми...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Често задавани въпроси

Как да резервирам?

На място в нашите офиси

Заповядайте в офиса на Берра Травел, където ще бъдете посрещнати и обслужени от наш служител, на следния адрес:
гр.София 1404 , ул.Твърдишки проход № 19

По телефона
С едно телефонно обаждане в офиса ни ще можете да получите подробна информация за Вашето пътуване, настаняване или почивка и да резервирате, желаната от вас екскурзия или стая в хотел. Телефонни номера на Берра Травел са : 02/958 10 06 или 0878 758 715

Чрез интернет страницата на Берра Травел
Може да използвате интернет страницата, за да направите запитване за избран от Вас хотел или почивка чрез бутона „РЕЗЕРВИРАЙ”. Попълнете всички задължителни полета в резервационната бланка, в забележка може да посочите, ако имате специални изисквания, относно настаняването Ви, след което изпратете Вашето запитване.
След като получим Вашата резервационна форма, тя ще бъде обработена и ще се свържем с Вас своеврменно. Ако не отговорим на Вашето запитване в рамките на 3 часа, за което Ви молим да ни извините и да се свържете с нас на един от следните телефонни номера:02/958 10 06 или 0884 983 831

По e-mail
Изпратете Вашето запитване на e-mail адреса на Берра Травел: office@berratravel.com

Колко дни преди настаняване може да се резервира?

Колкото по – рано направите своята резервация, толкова по – сигурно е, че в хотела ще има свободни места. Тъй като всеки хотел има различни условия за резервация, свържете се с наш служител за повече информация.

В какъв срок може да се анулира направената вече резервация?

Всеки хотел има свои специфични условия за анулация, затова сроковете за анулация на Вашата резервация са описани в потвърждението, което ще получите след като резервирате избрания от Вас хотел или почивка.

Какви са начините за заплащане на резервираната туристическа услуга?

Възможно е да се извърши плащането по един от следните начини:

В брой в офиса на Берра Травел ЕООД

С кредитна или дебитна карта в офиса на Берра Травел ЕООД

По банков път към следната банкова сметка :
Банка: Първа Инвестиционна Банка
Титуляр: БЕРРА ТРАВЕЛ ЕООД
BIC: FINVBGSF
IBAN сметка в лева:BG57FINV91501014634620

Важно:
В основание за плащане посочете номер резервация и фамилия на туриста.


С потвърждението на Вашата резервация, Вие ще получите и номера на банковата сметка, към която да преведете сумата по резервацията Ви.

Какви документи ще получа за своето пътуване?
След като получим Вашето запитване и потвърждение от хотела за наличие на желаното от Вас помещение, наш служител ще Ви изпрати потвърждение на Вашата резервация. В потвърждението са описани подробно вида на резервираното помещение, брой хора, срокове за плащане на капаро и цялата сума по Вашата резервация, и срокове за анулация.

При направено пълно плащане на Вашата резервация, Берра Травел ще Ви издаде следния комплект от документи, необходими за Вашето пътуване:

Договор с клиент на Берра Травел
Договорът с клиент съдържа условията за записване, всички срокове за плащане, анулации и неустойки.
След като туристът заплати сумата по резервираните продукти и услуги, той трябва да подпише Договорът с клиент на Берра Травел. В договора се упоменават всички резервирани от клиента стоки и услуги, които той като потребител се задължава да заплати на туроператора, а туроператора от своя страна се задължава да предостави на клиента.
Ваучер на Берра Травел за резервираните от Вас туристически услуги и продукти.
Съгласно Закона за Туризма ваучерът е официален документ за пътуване в страната и чужбина. Ваучерът съдържа списък с всички резервирани и заплатени от клиента продукти и услуги и е задължителен документ, който трябва да се представи на рецепция в хотела при настаняване.
Сертификат от полицата за туроператорска отговорност на Берра Травел
Съгласно изискванията на Закона за туризма, като регистриран туроператор Берра Травел има сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора”.
Фактура на Берра Травел за извършеното плащане по направената от Вас резервация.

Кои документи е нужно да представя при настаняване в хотела?

Ако пътувате в България на рецепцията в хотела трябва да представите ваучер за настаняване, издаден от Берра Травел и Ваш документ за самоличност – лична карта.

Ако пътувате в чужбина трябва да представите ваучерът за настаняване и документ за самоличност – личен паспорт