екскурзии, почивки, уикенд програми...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВЕЛИНГРАД

  Хотел Велина


Велинград, България
Адрес: ул. Доктор Дошников 14

Местоположение:
Хотел „Велина” е модерен четири звезден хотел разположен във Велинград и сертифициран по ISO 9000 за добри производствени практики, и HACCP система за безопасност на храните. Местоположението на хотелa сред Чепинските възвишения в комбинация с уникалния климат на спа курорта го правят идеалното място за Вашата почивка и възстановяване.


 
 

В хотела:
В хотела ще намерите всички уреди и съоръжения за прекарването на Вашата пълноценна почивка във Велинград, включително Спа център, фитнес, рецепция, паркинг, барове и ресторант, конферентна зала с капацитет до 80 човека (при подредба тип киносалон) с естествена дневна светлина и няколко нива на допълнителна осветеност. Оборудвана е с голям екран, мултимедия и озвучаване.

Стаи:
Настаняването се осъществява в 22 двойни стаи, 23 тройни стаи и 6 апартамента. Всяко едно от помещенията е индивидуално подредено и декорирано. Оборудвани са с LCD телевизор, безжичен достъп до Интернет, мини бар, телефон и локално отопление. Санитарните възли са с течаща топла минерална вода или душ кабина, вана, WC и сешоар.

Развлечения:
SPA и Wellness центърът е проектиран и изграден с идеята за възстановяване и релакс чрез слънце, контакт с природата, минерална вода и SPA терапии. В центъра са обособени две зони: Обща - включваща фитнес зала, сауна, парна баня, джакузи и полу-олимпийски минерален басейн и Индивидуални студия за масаж и SPA терапии. Можете да да се насладите на външен минерален, целогодишно работещ полуолимпийски басейн с температура на водата 30 градуса и закрит минерален, климатизиран полуолимпийски басейн с температура на водата 30 градуса.

Хранене:
На Ваше разположение са класически Ресторант ВЕЛИНА, Лоби Бар, бар SPA център и Лятна градина. Класически ресторант с българска и европейска кухня. Богат избор от местни и световно утвърдени производители на вина. С двете си зали предлага добри условия за коктейли, фирмени и лични тържества.