екскурзии, почивки, уикенд програми...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вили Реденка, Банско

  Вили Реденка


Банско, България
Адрес: Местността Реденка до Разлог

Местоположение:
Ваканционен Клуб "Реденка" се намира в местността Реденка, разположен на главния път Предела-Банско, с изглед към величествените планини Рила и Пирин. Отдалечен е на 2 км от Разлог, на около 8 км от Банско и само на 1.5 км от новото голф игрище "Pirin Golf & Country Club".


 
 

В хотела:
В комплекса има 24 стилни вили, построени в алпийски стил, в които могат да отседнат до 8 човека. На разположение са 8 вили с две спални и 16 с три спални. Разполагат с всички необходими уреди и посуда за готвене, също така и други удобства за домакинството.

Стаи:
Всички вили в комплекса са обзаведени по най-високи стандарти и разполагат с пълни удобства за приготвяне на храна. Ще останете доволни от големия избор телевизионни канали и високоскоростната Интернет връзка, достъпни във всеки апартамент или къща. Също така ще можете да се възползвате от Wi-Fi мрежата, която покрива целия комплекс.

Развлечения:
Гарантираната температура от 30-32° на водата във вътрешния басейн ще направи вашия престой още по-приятен. Външният басейн е отопляем и през лятото (01.06.11 - 15.09.11) поддържа постоянна температура на водата от 25-26°.

Хранене:
Ресторант "Стария Разлогъ" е единственото място, където можете да опитате автентични ястия от Разложкия край, както и всичко популярно от българската и интернационалната кухня.