екскурзии, почивки, уикенд програми...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ваучер за подарък

Искате да подарите запомнящ се подарък на любимите хора?

Предлагаме оригинално решение.

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

И за да направим Вашия избор по-лесен и по-приятен, а Вашият подарък по-вълнуващ и оригинален, Ви предлагаме да се възползвате от услугата „Ваучер подарък” на Берра Травел
.
Тя се предлага в няколко варианта, за да имате пълната свобода сами да определите как е най-добре да изненадате своите близки. Вижте нашите предложения:

Ваучер – подарък за определена стойност
Този вид ваучер – подарък е на определена от Вас стойност. С него Вие предоставяте възможността на човека, на който го подарявате, да избере един от продуктите поместени в интернет страницата на БЕРРА ТРАВЕЛ . Ваучерите – подаръци за определена стойност са с неограничен период на валидност. Оригинален ваучер за настаняване се издава след уточняване на конкретната резервация.
Ваучер – подарък за конкретен хотел с отворени дати
С този ваучер Вие определяте дестинацията, хотела, броя хора, вида на помeщението, в което ще бъдат настанени гостите, пакета по който ще бъдат настанени и услугите които ще ползват в хотела. Притежателят на ваучера сам определя датите, за които желае да го ползва, като е необходимо да направи резервация поне седмица преди датата на настаняване. Валидността на ваучерите подаръци за конкретен хотел с отворени дати зависи от това, за кой период е сумата заплатена от поръчващия ваучера. Оригинален ваучер за настаняване се издава след уточняване и потвърждаване на конкретните дати.
Ваучер – подарък с конкретни параметри
При този ваучер Вие определяте датите, продължителността на престоя, дестинацията, хотела, базата на настаняване, брой хора, вида на помещението, в което ще бъдат настанени и услугите които ще ползват гостите. Валидността на ваучера е за избраните дати и конкретната резервация. Заедно с ваучера – подарък се издава и оригинален ваучер за настаняване в хотела.


ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ВАУЧЕР – ПОДАРЪК ОТ БЕРРА ТРАВЕЛ

Всеки издаден ваучер – подарък от Берра Травел е официален документ . Притежателят на ваучера получава правото да получи вписаните във ваучера услуги, при упоменатите в конкретния ваучер условия, в офисите на Берра Травел .

Ваучерът – подарък не служи за настаняване в хотела или за пътуване по избраната екскурзия /почивка.
Необходима е предварителна заявка за избраната туристическа услуга; След което се издава туристически ваучер за предоставяне на туристически услуги.
Наличните свободни места са предмет на изрично потвърждение от страна на Берра Травел .
Ваучерът се използва еднократно;
Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност;
В случай на кражба или загуба, ваучерът не може да се преиздава;
Валидността на ваучера е посочена в самия ваучер.